Nieuws < Offertes vergelijken: hier moet je op letten
Offertes vergelijken: hier moet je op letten
Bij Aendekerk verzekeren we je van een volledige installatie die piekfijn in orde is. We werken niet enkel met kwalitatieve materialen, we zorgen ook voor een precieze calculatie zodat je weet wat er nodig is om de installatie in orde te brengen. Een overzichtelijke offerte, zonder onverwachte en bijkomende kosten.
Offertes vergelijken: hier moet je op letten

Alle werken zijn voorzien

Veel concullega’s kiezen ervoor om hun offerte zo goedkoop mogelijk te maken. Extra bijkomend werk wordt pas nadien vermeld, zo zijn ze de goedkoopste maar volgen er wel extra onverwachte kosten achteraf. Bij Aendekerk kiezen we bewust voor een andere manier van werken. Afhankelijk van de installatie wordt al het nodige werk in kaart gebracht.

Van een elektriciteitsaanpassing voor de installatie van een warmtepomp tot de materialen die nodig zijn voor de omkasting van de airco. Alles wordt opgesteld in functie van de klant met een open en transparante offerte als resultaat.

Twee stappen vooruit

Bij het eerste kennismakingsgesprek bekijken we, in samenspraak met de klant, hoe we de installatie zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Is de installatie voor de hand liggend? Dan maken we het niet moeilijker dan het is. Maar merken we dat we aan de hand van een paar extra ingrepen, we een veel efficiënter en mooiere installatie verkrijgen? Dan communiceren we hier ook open over. Door telkens twee stappen vooruit te denken, halen we bij ieder project het mooiste eindresultaat naar boven.

Oplossing in plaats van probleemstelling

In onze werkwijze staat een oplossing steeds centraal. Is er een bepaalde handeling of installatie niet mogelijk? Dan communiceren we met een oplossing, in plaats van met het probleem. Want enkel daar heeft een klant boodschap aan.

Offerte in mensentaal

Iedere offerte wordt opgesteld in mensentaal. Geen onduidelijkheden, maar een duidelijke omschrijving van alle handelingen en materialen. Zodat het ook voor iemand die niet dagelijks bezig is met het vak, perfect uit kan aan de installatie. Iedere gekozen handeling krijgt ook een uitleg waarom. Ook het type materialen worden vermeld. Alles wat nodig is om de omschreven werken uit te voeren, zit inbegrepen in de montagekost. Ook de eindprijs, eventuele korting en eventuele andere documentatie worden er mee in opgenomen. Zijn er toch vragen? Dan beantwoorden ze graag! Telefonisch of door een keertje langs te komen.
Aendekerk bv
BE 0842.186.464
Brugstraat 68, B-3960 Bree
infoaendekerk.be
Volg ons: FB TW
Algemene informatie:
infoaendekerk.be

Planning van jullie installatie:
planningaendekerk.be

Na-service en vragen over de bediening van jullie installatie:
serviceaendekerk.be

Onze kantoren zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar
van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Op vrijdag tot 16u00.
Zaterdag & zondag op afspraak. Onze toonzaal is open op afspraak.