Nieuws < Orde en netheid op de werf
Orde en netheid op de werf
Bestel je een airco-installatie, warmtepomp of installatie op zonne-energie bij Aendekerk, dan mag je er gerust in zijn dat ons team proper te werk gaat op de werf. Dit is niet enkel belangrijk voor ons als installateur, maar ook voor jou als klant. Eern georganiseerde werf draagt bij aan het eindresultaat. Een waardevolle investering in het vertrouwen in ons vakmanschap als installateur.
Orde en netheid op de werf

Afwerking tot in de puntjes

Een georganiseerde werf toont professionaliteit en toewijding aan kwaliteit. We dragen zorg voor onze werkomgeving en houden alles netjes geordend, van het atelier tot in de camionettes en op de werf. We tonen respect voor de eigendommen van de klant en nemen het werk serieus. We zijn graag trots op het eindresultaat. Daarom gaat ons team graag een stapje verder op vlak van afwerking.

Orde en netheid op de werf

Veiligheid en bescherming

Een opgeruimde werf zorgt voor een veiligere omgeving voor alle betrokken aannemers. Een ongeval is snel gebeurd en je hoeft het niet te ver te zoeken, zoals struikelen over rondslingerende materialen of gereedschappen. Als klant wil je je natuurlijk veilig voelen tijdens de werken, en een nette werf draagt bij aan die gemoedsrust. Bovendien worden materialen en apparatuur beter beschermd op een georganiseerde werf. Zo voorkomen we schade aan onze toestellen, wat de levensduur van de apparatuur ten goede komt.

Efficiƫntie en kwaliteit

Door de werf proper te houden, kunnen we sneller en beter werken. Door op het einde van de werkdag de werf opgeruimd achter te laten, kunnen we de volgende dag onmiddellijk aan de volgende stap beginnen. Ons team kan gemakkelijk en snel de benodigde gereedschappen en materialen vinden, waardoor we geen kostbare tijd verspillen. Zo voorkomen we onnodige vertragingen en kan jouw project volgens planning verlopen.

Klanttevredenheid

Uiteindelijk draait alles om klanttevredenheid. Een georganiseerde werf draagt bij aan een positieve ervaring voor onze klanten. Bij ieder project bouwen we namelijk mee aan de (toekomstige) droomwoning van onze klanten.

Op zoek naar een betrouwbare installateur?

Als installateur hechten wij evenveel waarde aan het eindresultaat als jij. Daarom kiezen we standvast voor de beste oplossing, niet de snelste of de gemakkelijkste. Orde en netheid op de werf maken hier deel van uit.

Een georganiseerde werf zorgt voor een veiligere omgeving waar onze vakmannen efficiƫnt en precies kunnen werken. Hierdoor kunnen we de verwachtingen van klanten overtreffen en een positieve indruk achterlaten. Neem contact op en ontdek hoe we aan jouw verwachtingen voldoen.
Aendekerk bv
BE 0842.186.464
Industrieterrein Kanaal Noord 1402, B-3960 Bree
infoaendekerk.be
Volg ons: FB TW
Algemene informatie:
infoaendekerk.be

Planning van jullie installatie:
planningaendekerk.be

Na-service en vragen over de bediening van jullie installatie:
serviceaendekerk.be

Onze kantoren zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar
van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. Op vrijdag tot 16u00.
Zaterdag & zondag op afspraak. Onze toonzaal is open op afspraak.